Böhmen firar den första ligainen för Arsenal, City förstörde Chelsea

Starten på den nya säsongen gjorde inte Chelsea alls. Försvararen försvarade titeln i första omgången med Swansea 2: 2 och fick nu en avgift från Manchester City. I de två första rundorna inte vinna första gången sedan 1998.

gick Chelsea vid grinden med Begovic s ersätts straffas Courtois. Den bosniska målvakten måste bevisa kvaliteterna i början flera gånger, och i den första halvtimmen eliminerade han Agueer tre chanser. På 32 minuter, men hade till slut den argentinska biskopen var inte tillräckligt.

Mourinho till det dåliga resultatet av laget svarade med överraskande poločasovým substitution när hytten låt Terry.Kapten Chelsea ersattes för första gången av 177 matcher där den erfarna fotbollsspelaren ledde. Manchester Citys chanser var inte så mycket, men Chelsea var inte för farligt framåt. Även om Ramires fick bollen, men målet betalade inte för den snäva offsidan. Tjugo minuter före vicemasterens slut höll han Hart mot risken för Hazard.

De senaste tio minuterna var hemma igen. Först blev han slagen av Kompanys huvud, tredje med ett hårt skott från Fernandino lime. Arsenal visade bättre prestation mot Crystal Palace än i första omgången mot West Ham (0: 2). Han gjorde fler chanser än sin motståndare och kunde vinna ännu större skillnad. Men i slutet var han också orolig för segern.

Efter kvart i matchen gjorde Giroud matchen, som han vann Özil.Centr ledde franska angriparen till fots, men Arsenal anfallaren hoppade upp i luften och volley lyfte en boll i nätet.

På den tiden kan det vara två mål sedan strax före Sanchez skott sparkas från mållinjen McArthur.

Arsenal fortsatte dominans, men i 28: e minuten, plötsligt drivit igenom hemmet. Ward lyfte en boll tjugo meter från marken precis till goalpost, där målvakt Cech – som hade en extra maskeringseffekten -. Inte kunde nå

Efter pausen, det andra målet var nära Crystal Palace, men bara Wickham tog i stolpen. Arsenal tryggade däremot Delaneys egna mål.Försvararen satte hans ben för att passa bollen och oavsiktligt styrt i fel riktning.

The Crystal Palace ligger nära uppgörelse i slutet, men Mutch leds drygt och Ward sidhuvud sömlöst täckt Böhmen. Varken Arsenal inte har använt någon av de erbjudna motattacker och Stadium of London rival vann 2: 1

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s